Noul HTC One trișează În testele benchmark! Oficialii HTC admit acest lucru

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.739 ori
<b>Noul HTC One trișează În testele benchmark! Oficialii HTC admit acest lucru</b>Deși la începutul acestei luni aflam faptul că seria de așa-zise trișări din partea producătorilor de smartphone-uri a cam luat sfârșit odată cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat, se pare că nu este cazul. Un nou device proaspăt-lansat,...

Deși la începutul acestei luni aflam faptul că seria de așa-zise trișări din partea producătorilor de smartphone-uri a cam luat sfârșit odată cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat, se pare că nu este cazul. Un nou device proaspăt-lansat, și anume HTC One M8 a recurs la o astfel de soluție pentru obținerea unui punctaj mult mai mare decât cel real în testele benchmark.

​

Aparent, acest test benchmark numitAnTuTu, test folosit pentru stabilirea performanțelor oferite de cătreHTC One M8, este disponibil în două versiuni. în timp ce versiunea standard oferă un punctaj mult mai mare față de cel real, versiuneaAnTuTu Xvine ca răspuns la numeroasele cazuri în care s-au semnalat trișări din partea terminalelor ce obțin punctaje mult mai mari. Astfel, aflăm că noul HTC One M8 a obținut 38815 puncte în versiunea standard AnTuTu, și punctajul de doar 27171 puncte în versiunea AnTuTu X.

Raspuns Oficial HTC

Imediat după semnalarea acestor diferențe dintre rezultatele obținute în cele două teste benchmark, cei de la Cnet au trimis un mail către HTC pentru o eventuală lămurire. Răspunsul celor de la HTC a fost unul destul de surprinzător, aceștia din urmă afirmând că într-adevăr este vorba despre un boost de putere ce se declanșează atunci când telefonul simte prezența unui test benchmark. Totodată, oficialii HTC au declarat că modelul One M8 va sosi cu un mod High Performance ce va permite utilizatorilor activarea sau dezactivarea unui boost al performanței hardware, dar care va avea și puncte negative, cum ar fi o durată mai mică de viață a bateriei.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×