Au apărut primele detalii despre Android 4.4.3; Se axează pe bugfixuri se pare!

Autor:  | Publicat în:  Android 1.131 ori
<b>Au apărut primele detalii despre Android 4.4.3; Se axează pe bugfixuri se pare!</b>în ultimele săptămâni au apărut tot mai des zvonuri despre un release Android 4.4.3, care ar urma să sosească în curând. Astăzi primim și câteva detalii despre acest update, care pare mai degrabă unul axat pe bugfixuri. &nbsp; Conform unei...

în ultimele săptămâni au apărut tot mai des zvonuri despre un release Android 4.4.3, care ar urma să sosească în curând. Astăzi primim și câteva detalii despre acest update, care pare mai degrabă unul axat pe bugfixuri.

Conform unei surse apropiate de Google, Android 4.4.3 nu va aduce schimbări de UI sau funcții noi, Google păstrându-le pentru un release mai important, precum Android 4.5 sau 5.0. Changelog-ul lui 4.4.3 include aspecte precum rezolvarea problemelor cu pierderea de conexiune date, optimizarea funcționarii și eliminarea crash-urilor, dar și a problemelor cu camera.

E vorba despre problemele de focalizare și de HDR, aparent, dar și de probleme cu Bluetooth, rebooturi întâmplătoare, USB debugging, auto deconectarea WiFi, probleme cu eficiența LED-ului pentru notificări și multe altele. Posesorii de Nexus 5 vor fi probabil cei mai încântați de rezolvarea problemelor cu focalizarea.

Așteptăm acum și o dată pentru acest release.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×