Noul iPad Air ar putea beneficia de un chip de 2 GB memorie RAM

Autor:  | Publicat în:  Apple 468 ori
<b>Noul iPad Air ar putea beneficia de un chip de 2 GB memorie RAM</b>De curând, prin intermediul unei publicații de origine chineză, a ieșit la iveală faptul că gigantul din Cupertino plănuiește lansare noului iPad Air, cât și a noii generații iPad Mini pentru luna octombrie, cu precizarea că iPad Air 2 va...

De curând, prin intermediul unei publicații de origine chineză, a ieșit la iveală faptul că gigantul din Cupertino plănuiește lansare noului iPad Air, cât și a noii generații iPad Mini pentru luna octombrie, cu precizarea că iPad Air 2 va aduce în pachet un chip de memorie de 2 GB.

De asemenea, noul iPad de 9.7 inch va beneficia și de o serie de modificări la capitolul design, unde grila difuzorului va fi mai mare, iar poziția camerei va fi schimbată. Totodată, noul iPad Air va fi mult mai subțire și mai ușor în comparație cu modelele actuale disponibile pe piață.

Din punct de vedere al capacității de stocare, acesta va fi disponibil în variante de 16, 32, 64 și 128 GB. Printre alte componente ce vor fi incluse pe iPad Air 2 se număr un procesor Apple A8X, și un scanner pentru amprente Touch ID. Ce v-ați dori de la noul iPad?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×