Noul iPhone SE ajunge și la Vodafone din 7 aprilie; pre-comenzile încep de marți, 29 martie

1.176 ori
<b>Noul iPhone SE ajunge și la Vodafone din 7 aprilie; pre-comenzile încep de marți, 29 martie</b>Cum Orange și Telekom au anunțat chiar astăzi faptul&nbsp;că noul smartphone iPhone SE va ajunge &icirc;n magazine &icirc;ncep&acirc;nd din aprilie, era de așteptat să vedem o veste similară și din partea celor de la Vodafone Rom&acirc;nia. Acest...

Cum Orange și Telekomau anunțat chiar astăzi faptul că noul smartphone iPhone SE va ajunge în magazine începând din aprilie, era de așteptat să vedem o veste similară și din partea celor de la Vodafone România. Acest din urmă operator va comercializa noul telefon cu display de 4 inch începând din data de 7 aprilie.

Pentru cei nerăbdători, există și posibilitatea de a plasa o pre-comandă, program ce va începe din data de 29 martie pe site-ul vodafone.ro. Spre deosebire de retaileri, Vodafone dar și ceilalți doi operatori prezentați mai sus, ne oferă posibilitatea de achiziție a noului telefon la pachet cu un abonament de voce.

Astfel, plata inițială va fi mult mai mică, urmând ca lunar să achităm o taxă pentru abonamentul ales la achiziție. Acest iPhone SE proaspăt anunțat acum câteva zile vine cu dotări împrumutate de la iPhone 6s, oferind în schimb un corp compact și un display Retina de 4 inch. Avem o cameră foto de 12 megapixeli, scanner de amprente și noua versiune iOS 9.3 la pachet. Puteți verifica disponibilitatea telefonului aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×