Noua versiune Google Photos vine cu un feature interesant; albumele cu fotografiile din vacanțe vor fi create automat

777 ori
<b>Noua versiune Google Photos vine cu un feature interesant; albumele cu fotografiile din vacanțe vor fi create automat</b>Aplicația Google Photos pentru Android și iOS primește constant noi funcții care mai de care mai interesante. Astăzi aflăm că software-ul dezvoltat de către Google aduce un feature foarte util mai ales pentru acele persoane ce găsesc sortarea...

Aplicația Google Photos pentru Android și iOS primește constant noi funcții care mai de care mai interesante. Astăzi aflăm că software-ul dezvoltat de către Google aduce un feature foarte util mai ales pentru acele persoane ce găsesc sortarea fotografiilor un adevăra coșmar. Mai precis, de acum înainte, aplicația va crea automat albume cu fotografiile din vacanțe.

Prin acest feature, Google Photos va alege cele mai bune fotografii sau materiale video realizate, și le va include într-un album dedicat pentru a fi mult mai ușor de găsit de către utilizatori. Aflăm că noul update va fi adus atât aplicațiilor iOS și Android, dar și platformei web ce este utilizată de unele persoane.

După cum aflați anterior, această aplicație a mai primit un update chiar în urmă cu o săptămână, unul ce ne aduce și funcții de editare a fotografiilor. Putem schimba efectele de culoare, umbla la constrast, dar și tăia fotografia dorită după un anumit șablon. Mai jos puteți găsi și link-urile de download pentru Google Photos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×