Noul Motorola Moto X+1 va avea 25 de opțiuni de capac spate, inclusiv din piele și lemn

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.103 ori
<b>Noul Motorola Moto X+1 va avea 25 de opțiuni de capac spate, inclusiv din piele și lemn</b>De vreme ce mari companii precum Samsung, HTC sau Sony au lansat deja telefoanele flagship pe 2014, e rândul și celor de la Motorola să facă o mutare, acum sub umbrela Lenovo. Ei vor lansa un succesor pentru Moto X, unul care aparent va aduce mult mai...

De vreme ce mari companii precum Samsung, HTC sau Sony au lansat deja telefoanele flagship pe 2014, e rândul și celor de la Motorola să facă o mutare, acum sub umbrela Lenovo. Ei vor lansa un succesor pentru Moto X, unul care aparent va aduce mult mai multe opțiuni pentru acel capac spate customizabil.

Conform lui @evleaks, Moto X+1, succesorul menționat mai sus va sosi cu nu mai puțin de 25 de opțiuni de capace spate, printre care și variante din lemn sau piele. Printre opțiunile de lemn se numără și arborele Tek, Bambus sau abanos, iar pielea va sosi pe roșu, negru, gri sau albastru. Evident, unii utilizatori vor putea strâmba din nas la tăierea copacilor și se vor întreba de la ce animal vine acea piele și cât de eco friendly e.

încă nu e clar ce dotări va avea Moto X+1, dar bănuim că acest smartphone va upgrada ușor hardware-ul lui Moto X și va avea tot un preț accesibil. Mai sper și că spre deosebire de Moto X, acest telefon va fi lansat direct la nivel global și nu limitat la SUA pentru început.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×