Smartwatchul Motorola ar fi putut avea un ecran pătrătos; Iată un prototip

864 ori
<b>Smartwatchul Motorola ar fi putut avea un ecran pătrătos; Iată un prototip</b>Printre numeroasele leak-uri referitoare la smartphone-urile ce urmează a fi lansate, mai primim uneori și imagini cu produse de tip prototip ce nu au văzut lumina zilei. Printre acestea iată că se află și o variantă cu ecran pătrățos a smartwatch-ului

Nu doar ceasuri casate de Nokia apar pe web ca prototipuri, ci şi proiecte Motorola abandonate. Azi îl vedem spre exemplu pe Motorola Moto 360 într-o variantă cu ecran pătrățos, care cu siguranţă nu arată la fel de bine precum modelul finalizat.

Prototip Moto 360

Designul rotunjit al lui Moto 360 a rămas iconic în rândul smartwatchurilor moderne şi de fiecare dată când vedem acest format la un alt purtabil spunem că "seamănă cu Moto 360". În schimb acest prototip din imagini e mai degrabă generic şi în rând cu modelele LG şi Samsung de la începutul goanei după aur în epoca smartwatch.

Prototip Moto 360

Un ecran pătrăţos de genul însemna că producătorul vedea în ceas mai degrabă un smartphone mai mic, de încheietură. La final a avut câştig de cauză acel design pe baza "cauciuc cu pană", cum i se spune de diferite publicatii. Pe lângă formatul diferit de modelul final, acest prototip are şi port microUSB pentru încărcare, în locul sistemului de inducţie magnetică folosit pe varianta finală.

Moto a avut o idee excelentă cu schimbarea de abordare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×