Noul smartphone Acer S59 apare în benchmarkul GFXbench, cu camere de 13 MP în faţă şi spate

Autor:  | Publicat în:  Acer 986 ori
<b>Noul smartphone Acer S59 apare în benchmarkul GFXbench, cu camere de 13 MP în faţă şi spate</b>A trecut ceva vreme de c&acirc;nd Acer s-a făcut remarcată prin lansări de smartphone-uri şi din ce &icirc;mi amintesc de la MWC 2015 &icirc;ncoace nu prea am mai văzut produse noi &icirc;n acest segment. Azi descoperim un nou venit, modelul Acer...

A trecut ceva vreme de când Acer s-a făcut remarcată prin lansări de smartphone-uri şi din ce îmi amintesc de la MWC 2015 încoace nu prea am mai văzut produse noi în acest segment. Azi descoperim un nou venit, modelul Acer S59, care a fost testat în GFXBench, dezvăluind o parte din specificaţiile sale.

E posibil ca acest model să aparţină seriei Liquid şi aspectul prin care se remarcă handsetul cel mai mult e legat de optică. Astfel, S59 vine cu o cameră frontală de 13 MP şi una principală cu aceeaşi rezoluţie. E posibil deci că acesta să fie un selfie phone, unul care aduce şi Android 5.1 la bord şi un display de 5 inch cu rezoluţie HD, plus 2 GB RAM şi 16 GB stocare.

Printre dotările listate în GFXBench se numără şi procesorul octa core MediaTek MT6753, tactat la 1.3 GHz. Acesta este un chipset 64 bit cu suport LTE şi GPU Mali T720 inclus în pachet. Avem la dispoziţie şi Bluetooth 4.0, WiFi 802.11n şi captura video Full HD la 30 FPS. Handsetul e listat în GFXBench şi cu suport pentru captură video 4K, ceea ce ne intrigă mai ales la camera frontală.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×