Huawei și partenerii săi europeni se încheie un acord pentru avansarea lucrărilor la infrastructura 5G

Autor:  | Publicat în:  Huawei 746 ori
<b>Huawei și partenerii săi europeni se încheie un acord pentru avansarea lucrărilor la infrastructura 5G</b>Cum tehnologia din telefoanele noastre evoluează pe zi ce trece, este de așteptat ca și standardul de conectare a device-urilor la internet să crească de asemenea. Tocmai de aceea, la orizont ne așteaptă tehnologia 5G, standard care ne promite din...

Cum tehnologia din telefoanele noastre evoluează pe zi ce trece, este de așteptat ca și standardul de conectare a device-urilor la internet să crească de asemenea. Tocmai de aceea, la orizont ne așteaptă tehnologia 5G, standard care ne promite din start viteze foarte mari atât la download, cât și la upload.

Prin intermediul unui comunicat de presă, aflați astăzi că Huawei și partenerii săi europeni tocmai ce au încheiat un acord pentru dezvoltarea mai rapidă a infrastructurii necesare pentru această tehnologie. Ni se dezvăluie că prima fază din proiectul 5G-PPP a fost lansată chiar la data de 1 iulie.

Potrivit datelor prezentate în acest comunicat, costul lucrărilor la rețeaua 5G se ridică la un total de 3.5 miliarde de euro, bani din investiții private. De asemenea, 700 milioane de euro se vor adăuga sumei totale din fondurile europene.

Pe parcursul acestor lucrări, Huawei urmează a testa tehnologia 5G pe plan european și executa modificări pentru ca până în 2020, rețeaua să fie capabilă să suporte volumul mare de utilizatori. Odată finalizat proiectul, se va obține o sursă securizată și sigură de conectare la internet fără a avea parte de căderi ale conexiunii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×