Noul smartphone de buget pregătit de Xiaomi se afișează într-o primă imagine live

702 ori
<b>Noul smartphone de buget pregătit de Xiaomi se afișează într-o primă imagine live</b>Așa cum observăm, companiile de pe piața chineză producătoare de smartphone-uri se fac remarcate &icirc;n special cu terminale ce ajung la prețuri foarte bune &icirc;n magazine. Printre producătorii de top chinezi se află și Xiaomi, companie ce...

Așa cum observăm, companiile de pe piața chineză producătoare de smartphone-uri se fac remarcate în special cu terminale ce ajung la prețuri foarte bune în magazine. Printre producătorii de top chinezi se află și Xiaomi, companie ce pregătește un nou smartphone destinat celor cu bugete reduse.

Deși numele acestuia nu este cunoscut pentru moment, aflăm că din punct de vedere hardware vom beneficia de un display HD de 4.7 inch, un procesor quad-core Lead Core LCI LC1860C, un GPU Mali T628 și 1 GB memorie RAM. Va fi inclus totodată și un chip de 8 GB memorie internă, respectiv un slot microSD.

Telefonul va sosi cu 4G LTE, o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor selfie de 2 megapixeli și sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat. Cât despre preț, aflăm că noul terminal ar putea ajunge pe piață la un preț de doar 64$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×