Avalanşă de scăpări pentru Huawei P30 Pro: video hands on cu cititorul de amprente, teasere low light, promo

1.192 ori
<b>Avalanşă de scăpări pentru Huawei P30 Pro: video hands on cu cititorul de amprente, teasere low light, promo</b>Cu mai puţin de o săptămână înainte de prezentarea oficială a lui Huawei P30 Pro la Paris, telefonul are parte de o sumedenie de scăpări video şi teasere video. Recent am aflat şi cât va costa, mulţumită unei scăpări Amazon Italia

Cu mai puţin de o săptămână înainte de prezentarea oficială a lui Huawei P30 Pro la Paris, telefonul are parte de o sumedenie de scăpări video şi teasere video. Recent am aflat şi cât va costa, mulţumită unei scăpări Amazon Italia, iar acum îl vedem utilizat pentru prima oară în faţa camerei.

Huawei P30 Pro

Telefonul are muchii curbate ale ecranului, un breton foarte discret şi avem parte şi de un demo al cititorului de amprente, care provoacă un efect de piatră aruncată în apă atunci când atingem ecranul. A apărut un teaser video care face aluzie la o capacitate fantastică de fotografiere low light a telefonului.

Posibil să fie un Night Mode evoluat şi o nouă modalitate de a face din noapte zi. Huawei vrea cu siguranţă să dea răspunsul lui Night Sight de la Google. Apoi apare şi un teaser promo, în care vedem o aluzie la o nouă nuanţă de culoare, dar şi la zoom-ul hibrid 10x. Vă reamintesc că telefonul debutează pe 26 martie, alături de P30 şi va sosi cu o baterie de 4200 mAh.

Va avea procesor Kirin 980, 8 GB RAM şi 128 GB stocare, variantă care costă 1024 de euro conform Amazon Italia. La bord se află o cameră foto triplă cu optică Leica şi senzor de 40 MP, 20 MP şi 8 MP, plus senzor special ToF 3D şi un senzor care ajută cu zoom-ul hibrid. Selfie-urile se fac cu o cameră de 32 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×