Noul smartphone Palm va fi un telefon cu clapeta glisanta verticala

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.539 ori
<b>Noul smartphone Palm va fi un telefon cu clapeta glisanta verticala</b>CrunchGear a dezvaluit publicului felul in care va arata noul smartphone Palm: un slider vertical, care are putine in comun cu ultimul concept pe care l-am vazut, Palm Roteo. Ce inseamna slider vertical? Ei bine, noul Palm va fi dotat cu un display...

CrunchGear a dezvaluit publicului felul in care va arata noul smartphone Palm: un slider vertical, care are putine in comun cu ultimul concept pe care l-am vazut, Palm Roteo.

Ce inseamna slider vertical? Ei bine, noul Palm va fi dotat cu un display touchscreen de mari dimensiuni si o tastatura QWERTY care gliseaza sub acest ecran. Avantajul acestui format este acela ca telefonul poate fi utilizat cu o singura mana, insusire apreciata de fanii Palm, care au folosit smartphone-urile companiei in ultimii ani.

Imaginea de mai sus reprezinta felul in care isi imagineaza CrunchGear ca va arata noul Palm, ce ar trebui sa includa si sistemul de operare misterios, la care compania a lucrat din greu in ultimul an. Conform zvonurilor, terminalul va sosi cu un display touch capacitiv, ca si iPhone si nu rezistiv, cum este cazul telefoanelor Treo.

Via: Treo Central

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×