Monitorizeaza-ti bebelusul cu ajutorul unui telefon Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.289 ori
<b>Monitorizeaza-ti bebelusul cu ajutorul unui telefon Windows Mobile</b>Cei de la WM Power User au descoperit o noua aplicatie pentru smartphone-urile Windows Mobile, pe numele sau Baby Monitor. Dupa cum indica si denumirea, softul va monitoriza reactiile bebelusului dumneavoastra. Creata de catre rusul Pavel Ananyev,...

Cei de la WM Power User au descoperit o noua aplicatie pentru smartphone-urile Windows Mobile, pe numele sau Baby Monitor. Dupa cum indica si denumirea, softul va monitoriza reactiile bebelusului dumneavoastra.

Creata de catre rusul Pavel Ananyev, aplicatia detecteaza sunetele pe care le face nou-nascutul din camera in care se afla smartphone-ul. Scopul sau este de a detecta momentul in care micutul se trezeste, iar softul foloseste o tehnologie de suprimare a zgomotelor de fond, ignorand sunetele care nu sunt emise de copil.

In plus, smartphone-ul trece automat in mod silentios, pentru a nu-l trezi pe cel mic. In clipa in care aplicatia va detecta un sunet al bebelusului, handsetul va forma un numar prestabilit, iar persoana de la celalalt capat al firului isi va asculta copilul gangurind/plangand/trezindu-se. Softul costa 19.99 dolari si poate fi descarcat de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×