Noul Sony Ericsson G905i, un Cyber-shot negru si aratos

2.400 ori
<b>Noul Sony Ericsson G905i, un Cyber-shot negru si aratos</b>Forumul Esato si Concept Phones ne prezinta un nou telefon concept, Sony Ericsson Cyber-shot G905i, dotat cu o camera de 5.1 megapixeli. Utilizatorul Razec de pe Esato este creatorul acestui concept, al carui design aminteste de o combinatie intre un PSP...

Forumul Esato si Concept Phones ne prezinta un nou telefon concept, Sony Ericsson Cyber-shot G905i, dotat cu o camera de 5.1 megapixeli.

Utilizatorul Razec de pe Esato este creatorul acestui concept, al carui design aminteste de o combinatie intre un PSP Phone si modelul W52S. De mentionat sunt marginile rotunjite ale handsetului, dar si o mica greseala a designerului: tastele Call si End au fost inversate, cel putin in ce priveste culoarea. Cea din dreapta ar trebui sa fie verde, iar cea stanga rosie, dar in cazul lui G905i, lucrurile stau invers.

Avem de-a face cu un Cyber-shot promitator, pe care speram ca si mintile luminate de la Sony Ericsson l-au observat, desi sunt acum mai ocupate cu promovarea terminalelor anuntate pentru 2008, decat de unele noi. Sa se fi epuizat toate ideile la capitolul design, astfel ca putem spune ca un oarecare telefon concept seamana cu unul mai vechi? Xperia X1 este o gura de oxigen pentru designul Sony Ericsson, iar terminalul s-a dovedit foarte performant si in cadrul testelor de la CTIA Wireless 2008, dupa cum va informam intr-un articol anterior.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×