Quake 3 pe iPhone/iPod Touch

1.552 ori
<b>Quake 3 pe iPhone/iPod Touch</b>In cazul in care Quake 3 a fost jocul dumneavoastra preferat in era salilor de jocuri in multiplayer, atunci va puteti reaminti senzatia de a juca acest shooter si pe terminalele iPhone/iPod Touch. Aruncati o privire asupra felului in care arata Quake 3...

In cazul in care Quake 3 a fost jocul dumneavoastra preferat in era salilor de jocuri in multiplayer, atunci va puteti reaminti senzatia de a juca acest shooter si pe terminalele iPhone/iPod Touch. Aruncati o privire asupra felului in care arata Quake 3 pe terminalul Apple dand click pe imaginea de mai jos, pentru a fi transportati la un clip video de prezentare:

Boioglu, "iPhone man" ne informeaza ca jocul a fost portat pe iPhone, dar nu il vom gasi in installer inca. Ceea ce vedeti in clipul atasat articolului este un iPod Touch, care ruleaza jocul, dar stim bine ca atat acest player, cat si iPhone au acelasi potential. De mentionat este faptul ca jocul este disponibil in multiplayer, iar personajul este miscat in orice directie prin inclinarea terminalului. Veti trage in inamici printr-un click pe touchscreen.

Suntem la un pas de a juca titluri gen Counter Strike sau poate chiar Starcraft pe iPhone, desi acesta din urma necesita mai mult decat un touchscreen de mici dimensiuni. Vazusem cu cateva luni in urma o metoda originala de a controla un joc de curse pe un telefon cu touchscreen, dar o provocare ar fi portarea unui joc FIFA pe iPhone. Oare cum am controla fotbalistii?

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×