Noul telefon Android HTC Magic, surprins in actiune (Video)

2.019 ori
<b>Noul telefon Android HTC Magic, surprins in actiune (Video)</b>Anuntat ieri la Mobile World Congress 2009, noul telefon Android al celor de la HTC, Magic a fost surprins in actiune in urmatorul clip video, in care facem cunostiinta cu cateva dintre functiile sale: Terminalul va fi pus in vanzare de catre Vodafone in...

Anuntat ieri la Mobile World Congress 2009, noul telefon Android al celor de la HTC, Magic a fost surprins in actiune in urmatorul clip video, in care facem cunostiinta cu cateva dintre functiile sale:

Terminalul va fi pus in vanzare de catre Vodafone in exclusivitate, dar el va sosi la un moment dat si in oferta celor de la T-Mobile, care au comercializat primul handset HTC dotat cu Android, G1. Dupa cum puteti observa, telefonul a renuntat la tastatura glisanta QWERTY, in favoarea display-ului touchscreen.

80% dintre specificatiile lui HTC Dream/T-Mobile G1 sunt neschimbate si trebuie sa aflati ca HTC Magic vine cu cel mai nou update Cupcake, care usureaza tastarea cu ajutorul keypadului virtual de pe handset. Specificatiile lui Magic includ AndroidOS, GPS, WiFi, un touchscreen HVGA, o camera de 3.2 megapixeli, slot pentru carduri microSDHC, browser web si email.

Sursa: Dailymobile.se

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×