Noul telefon muzical de la Samsung

3.307 ori
<b>Noul telefon muzical de la Samsung</b>Samsung a lansat noul telefon muzical care se apropie foarte mult de ceea ce reprezintă Apple's iPod Shuffle. Samsung X830, prevăzut pentru lansarea la vânzare în Marea Britanie în Octombrie, are dimensiunile de doar 84x30x20mm și are încorporată...

Samsung a lansat noul telefon muzical care se apropie foarte mult de ceea ce reprezintă Apple's iPod Shuffle.

Samsung X830, prevăzut pentru lansarea la vânzare în Marea Britanie în Octombrie, are dimensiunile de doar 84x30x20mm și are încorporată o memorie de 1GB. Telefonul se deschide prin rotire pentru a accesa tastatura lui. La închidere, player-ul de muzică este controlat printr-o rotiță cu scroll similară cu cea din seria Apple iPod.

Telefonul este dotat și cu o cameră foto de 1.3 megapixeli, deși ecranul mic de 128x220 pixeli nu este adecvat pentru afișarea imaginilor.

Samsung a avut până acum un succes limitat pe piața telefoanelor muzicale, deși i300 a reușit să atragă o parte din clienții fenomenului Nokia N91, când a devenit primul dispozitiv echipat cu hard drive de pe piața din Marea Britanie la începutul acestui an. i300 era dotat cu o rotiță cu scroll similară cu cea a lui X830, dar cu un design ceva mai masiv.

Samsung X830 va fi disponibil la vânzare în Octombrie. Disponibilitatea în rețea încă nu a fost confirmată.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×