Nokia 6288 un slider 3G cu capacități video extraordinare

Autor:  | Publicat în:  Nokia 4.896 ori
<b>Nokia 6288 un slider 3G cu capacități video extraordinare</b>Consolidându-și în continuare portofoliul de dispozitive 3G, Nokia a făcut cunoscut astăzi noul , un telefon glisant care pe lângă caracteristicile sale complexe adaugă și o capacitate de înaltă calitate a redărilor video. Având...

Consolidându-și în continuare portofoliul de dispozitive 3G, Nokia a făcut cunoscut astăzi noul , un telefon glisant care pe lângă caracteristicile sale complexe adaugă și o capacitate de înaltă calitate a redărilor video.

Având posibilități rapide de difuzare imagini și ringtone-uri video, Nokia 6288 este făcut să beneficieze de toate avantajele tehnologiei 3G. Nokia 6288 urmează a fi livrat în al treilea trimestru al anului 2006 cu un preț de detaliu estimat la 325 Euro fără subvenții sau impozite.

Micul dispozitiv glisant este dotat cu un card de memorie de 512 MB, ceea ce face ideală vizionarea clipurilor video pe display-ul său luminos QVGA, 262 cu 144 de culori (320×240 pixeli). Dotat cu o cameră de 2 megapixeli și una VGA, Nokia 6288 face posibil schimbul de înregistrări video și participarea la apeluri video bidirecționale.

“Nokia 6288 oferă consumatorilor avantajele 3G într-un dispozitiv practic și convenabil”, a spus Aage Snorgaard, Vice Președinte Executiv , Broad Appeal, Mobile Phones, Nokia. “Având o serie de caracteristici atrăgătoare, capacități video de înaltă clasă și un design atractiv, credem că Nokia 6288 va ajunge printre preferații pieței în această toamnă”.

Nokia 6288 mai include și o cameră dedicată și butoane pentru mărire făcând și mai ușoară înregistrarea video sau realizarea unei fotografii cu familia sau prietenii. înregistrările video făcute cu Nokia 6288 pot fi editate, apoi trimise prin MMS sau email, în timp ce tehnologia Bluetooth vă permite să imprimați fotografiile direct cu o imprimantă compatibilă. Nokia 6288 cântărește 115 gr și este disponibil în culori strălucitoare albe și negre.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×