Noul telefon Samsung cu clapetă primeşte o pagină oficială de suport; Samsung SM-W2019 e aproape de lansare

1.338 ori
<b>Noul telefon Samsung cu clapetă primeşte o pagină oficială de suport; Samsung SM-W2019 e aproape de lansare</b>La început de săptămână descoperim că noul smartphone Samsung cu clapetă și anume Galaxy W2019 tocmai ce a primit o pagină oficială de suport, ceea ce înseamnă că lansarea sa se apropie cu pași repezi. Cel mai probabil debutul va avea

În urmă cu fix o săptămână îl vedeam pe Samsung W2019 certificat de autoritatea WiFi, iar acum acest nou venit cu clapetă e cu un pas mai aproape de debut. Descoperim că a primit o pagină oficială de suport şi aflăm ce aduce nou acest telefon.

Noul telefon cu clapetă vine cu procesor Snapdragon 845 la interior şi ar urma să aibă dotări high end. Este aşteptat cu o cameră duală, de la care avem pretenţii mari. De ce? Pentru că predecesorul său Samsung W2018 avea o cameră cu diafragmă F/1.5 când debuta, la final de 2017. E drept că avea şi preţ pe măsură, de peste 1500 de dolari. Samsung W2019 ar trebui să aibă un design similar cu predecesorul şi va aduce două ecrane, unul la exterior şi unul la interior.

Are şi buton Bixby lateral şi butoane numerice, plus un pad navigaţional. Handsetul de anul trecut avea ecrane de 4.2 inch AMOLED, cu rezoluţie Full HD, iar noua variantă pare să meargă într-o direcţie similară. Certificarea recentă a indicat prezenţa lui Android 8.1 Oreo la bord şi sunt şanse să vedem şi cel puţin 4 GB RAM, dacă nu chiar 6 GB, plus 128 GB stocare şi slot microSD.

Acest gen de telefon se vinde de obicei doar în Asia, mai ales în China.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×