Samsung Galaxy Note 10 va avea o diagonală diabolică: 6.66 inch aparent

1.362 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 va avea o diagonală diabolică: 6.66 inch aparent</b>Cu toate că înainte de noul Note așteptăm lansarea lui S10 și a unui presupus smartphone pliabil, iată că leak-urile deja vorbesc despre succesorul lui Note 9. Potrivit unor speculații, diagonala acestui terminal ar putea ajunge la 6.66 inch

Samsung Galaxy Note 10 e deja subiect de scăpări de câteva săptămâni, fie că vorbim despre lipsa sa de jack audio sau un nume de cod. Azi descoperim şi diagonala şi speculăm despre alte câteva detalii.

Surse din Coreea de Sud indică faptul că Note 10 ar urma să adopte un ecran cu diagonală de 6.66 inch, ceea ce sună cam diabolic. Dacă sunt aşa superstiţioşi asiaticii încât să nu folosească cifra 4, mă miră că se joacă cu "666". Trecând peste superstiţii, aflaţi că saltul va fi mai mare decât cel de la Note 8 la Note 9. Acolo s-a făcut trecerea de la 6.3 inch la 6.4 inch, iar acum de la 6.4 inch la 6.66 inch.

Evident vom avea un panou Super AMOLED, la care Samsung Display lucrează deja. Ţinta pare a fi depăşirea diagonalei lui iPhone XS Max, care vine cu 6.5 inch suprafaţă disponibilă pentru input şi vizualizare. Şi Galaxy S10 va creşte în mărime, la 6.44 inch pentru varianta Galaxy S10+. Galaxy Note10 va purta numele de cod "Da Vinci" şi ar putea aduce 3 sau 4 camere în spate, un CPU Snapdragon 8150 / un nou Exynos și 8 GB RAM.

Îl aşteptăm de abia toamna viitoare, sau cel târziu la finalul verii, poate cu debut la IFA 2019. Din ce am înţeles noi îmbunătăţiri de stylus sunt de asemenea pregătite.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×