Noul telefon Samsung J1 primește și primul preț, prin intermediul unui retailer rus: sub 180 de dolari!

1.294 ori
<b>Noul telefon Samsung J1 primește și primul preț, prin intermediul unui retailer rus: sub 180 de dolari!</b>Samsung J1 a apărut în primele imagini cu o săptămână în urmă, iar acest telefon low end revine în actualitate astăzi, prin intermediul unei scăpări de preț. E vorba despre un retailer rus, Hi-Tech Mail.ru, care a descoperit că handsetul...

Samsung J1 a apărut în primele imagini cu o săptămână în urmă, iar acest telefon low end revine în actualitate astăzi, prin intermediul unei scăpări de preț. E vorba despre un retailer rus, Hi-Tech Mail.ru, care a descoperit că handsetul costa sub 200 de dolari.

Se pare că Samsung va lansa acest produs pe 23 ianuarie, la prețul de 10.990 de ruble, adică în jur de 171 dolari. Primele detalii despre telefoanele din seria J apăreau încă în decembrie, iar recent ele au început să se concretizeze. Terminalul include un display de 4.3 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, un procesor quad core Marvell 64 bit la 1.2 GHz și 1 GB RAM.

Handsetul folosește o cameră de 5 MP în spate și una frontală de 2 MP. Pe partea software avem Android 4.4 KitKat, iar la interior se afla o baterie de 1850 mAh. J1 va fi disponibil într-o versiune LTE și una non LTE, iar cele două modele vor avea versiuni single SIM și dual SIM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×