Motorola Moto 360 are prețuri atractive pe Amazon; Costa sub 1200 de lei cu livrare În România

885 ori
<b>Motorola Moto 360 are prețuri atractive pe Amazon; Costa sub 1200 de lei cu livrare În România</b>Cei care navighează pe Amazon și mai ales cei care au răbdare și inspirație, vor găsi în cele din urme un produs care să le merite atenția și banii. Noi am descoperit smartwatchul Motorola Moto 360 la prețul de 1158 lei, cu tot cu livrare în...

Cei care navighează pe Amazon și mai ales cei care au răbdare și inspirație, vor găsi în cele din urme un produs care să le merite atenția și banii. Noi am descoperit smartwatchul Motorola Moto 360 la prețul de 1158 lei, cu tot cu livrare în România, de pe Amazon.fr.

De menționat că a existat un flash sale cu reducere până la 199 euro la acest produs, dar el a ținut doar câteva minute. Evident, poate oricând să mai apară o ofertă de genul, deci fiți cu ochii pe Amazon. Acest model de ceas smart cu Android Wear este unul dintre cele mai populare, pentru că a dat startul unei noi generații de produse și a fost practic pionierul lui Android Wear.

Designul sau este, cum ar spune americanul "iconic", deși grosimea e puțin mai ridicată decât se așteaptă utilizatorul de rând. Există și numeroase recenzii care afirmă că bateria lui Moto 360 dezamăgește, dar vom afla dacă e adevărat, atunci când vom realiza un review pentru acest device. El cântărește 49 de grame, include 4 GB stocare și și un ecran IPS LCD de 1.56 inch, plus Bluetooth 4.0 și un giroscop cu 9 axe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×