Noul telefon TV Sharp Aquos W64SH disponibil acum

1.630 ori
<b>Noul telefon TV Sharp Aquos W64SH disponibil acum</b>Daca sunteti in cautarea unui super-telefon TV, ar trebui sa faceti o calatorie in Japonia si sa va opriti la prima reprezentanta KDDI, unde veti gasi telefonul Sharp din imaginea urmatoare: Este vorba despre un handset Sharp Aquos W64SH, care soseste cu...

Daca sunteti in cautarea unui super-telefon TV, ar trebui sa faceti o calatorie in Japonia si sa va opriti la prima reprezentanta KDDI, unde veti gasi telefonul Sharp din imaginea urmatoare:

Este vorba despre un handset Sharp Aquos W64SH, care soseste cu un display de 3.5 inchi, suport DMB, camera de 5.2 megapixeli, Mobile ASV, iluminare in culori foarte vii, ratie de cotrast de 2000:1 si engine SV. In plus, telefonul TV Sharp suporta Bluetooth, include un transmitator FM, difuzoare stereo si un dictionar electronic.

Masurand 116 x 53 x 16.5 mm, acest handset cu avansate functii TV soseste in variantele cele mai originale de culoare: rosu Marte, negru Galaxy sau verde Pamant. Daca numele Aquos va este familiar, nu este o coincidenta, de vreme ce acest brand este prezent puternic pe piata televizoarelor si plasmelor, impresionand publicul cu fiecare produs.

Sursa: Slashphone.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×