Noul update al aplicației YouTube pentru Android aduce posiblitatea de răspuns la comentarii

885 ori
<b>Noul update al aplicației YouTube pentru Android aduce posiblitatea de răspuns la comentarii</b>Cum YouTube este unul dintre cele mai populate site-uri de socializare prin intermediul materialelor video, marea majoritate dintre noi folosesc acest serviciu de oriunde, fie desktop, laptop, tabletă sau smartphone. De curând aplicația cu pricina...

Cum YouTube este unul dintre cele mai populate site-uri de socializare prin intermediul materialelor video, marea majoritate dintre noi folosesc acest serviciu de oriunde, fie desktop, laptop, tabletă sau smartphone. De curând aplicația cu pricina destinată platformei Android a primit un nou update ce aduce la pachet câteva funcții interesante.

Una dintre principalele modificări ce au fost aduse este posibilitatea de răspuns la comentarii prin intermediul aplicației. Totodată, o altă schimbare ce a fost implementată este îmbunătățirea calității video pentru acele terminale care rulează minim Android 4.2.

De asemenea, aflăm că vom putea șterge propriile comentarii după bunul plac, la fel ca și posibilitatea de a vedea dacă un comentariu anume este privat sau public. Modificări s-au mai adus și la sistemul de playlist-uri, unde vom putea distribui și aprecia un astfel de pachet de conținut muzical.

Puteți descărca aplicația de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×