CEO-ul Asus afirmă că În trimestrul 2 din acest an se așteaptă livrarea a peste 1 milion de smartphone-uri ZenFone

919 ori
<b>CEO-ul Asus afirmă că În trimestrul 2 din acest an se așteaptă livrarea a peste 1 milion de smartphone-uri ZenFone</b>Lansate anul acesta la CES 2014, se pare că noile device-uri accesibile pregătite de către ASUS, și anume ZenFone 4, ZenFone 5, respectiv ZenFone 6, vor atinge cifra de 1 milion de unități livrate în trimestrul 2, după cum și CEO-ul ASUS, Jerry...

Lansate anul acesta la CES 2014, se pare că noile device-uri accesibile pregătite de către ASUS, și anume ZenFone 4, ZenFone 5, respectiv ZenFone 6, vor atinge cifra de 1 milion de unități livrate în trimestrul 2, după cum și CEO-ul ASUS, Jerry Shen afirmă.

Această estimare vine acum odată ce programul de pre-comenzi pentru device-urile amintite mai sus a fost lansat pentru piața din China, Taiwan și Indonezia, piețe care reprezintă o mare oportunitate pentru ASUS de a-și vinde terminalele din gama ZenFone.

Potrivit ASUS, se așteaptă ca în luna aprilie să fie livrate 200-300.000 de device-uri ZenFone, 400.000 de unități în luna mai și 500.000 terminale în luna iunie. Astfel, însumate, s-ar vinde peste 1 milion de terminale, cifră care ajunge mai aproape de target-ul de vânzări pentru acest an al celor de la ASUS privind gama de terminale ZenFone, target ce însumează 5 milioane de smartphone-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×