Noul update Android Wear aduce funcții interesante la pachet; vom putea dicta mesaje și folosi noi gesturi

Autor:  | Publicat în:  Google 584 ori
<b>Noul update Android Wear aduce funcții interesante la pachet; vom putea dicta mesaje și folosi noi gesturi</b>După cum bine știți, Android Wear este platforma software dezvoltată de Google &icirc;n mod special pentru smartwatch-uri, un sistem de operare ce se bazează pe celebrele carduri &icirc;nt&acirc;lnite și &icirc;n Google Now. Din c&acirc;nd &icirc;n...

După cum bine știți, Android Wear este platforma software dezvoltată de Google în mod special pentru smartwatch-uri, un sistem de operare ce se bazează pe celebrele carduri întâlnite și în Google Now. Din când în când, compania aduce și noi actualizări pentru acest OS, lucru ce se întâmplă astăzi.

Printre introducerile principale putem include noile gesturi de interacțiune cu device-ul purtabil avut la mână: ridicare, apăsare, respectiv agitare. Astfel, folosindu-ne de aceste gesturi putem interacționa cu acele carduri din OS, afișa mai multe detalii pentru un card, sau deschide meniul de aplicații.

De asemenea, odată cu actualizarea vom primi și funcția de dictare a mesajelor pe care dorim să le trimitem prin intermediul unor aplicații ca Nextplus, Telegram, Viber, WeChat, WhatsApp, sau Google Hangouts. Nu în ultimul rând, posesorii de smartwatch-uri cu difuzoare integrare, vor putea realiza apeluri și asculta mesajele primite.

Aflăm că cei de la Google vor începe distribuirea acestui update în săptămânile care urmează.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×