Noul update MX Player (Android) aduce suport pentru descărcarea subtitrărilor și modificări la capitolul performanță

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.390 ori
<b>Noul update MX Player (Android) aduce suport pentru descărcarea subtitrărilor și modificări la capitolul performanță</b>Printre aplicațiile ce nu pot lipsi de pe telefonul nostru se numără și player-ul video, fie că este vorba despre cel stock din Android, fie unul descărcat din Google Play. Astăzi, una dintre aceste aplicații, și anume MX Player, primește un...

Printre aplicațiile ce nu pot lipsi de pe telefonul nostru se numără și player-ul video, fie că este vorba despre cel stock din Android, fie unul descărcat din Google Play. Astăzi, una dintre aceste aplicații, și anume MX Player, primește un update destul de important ce sosește cu noi funcții și modificări la capitolul performanță.

În primul rând primim suport pentru descărcarea de subtitrări direct din aplicație, fără a mai fi nevoie să deschidem browser-ul pentru căutarea unui astfel de fișier. Aflați că traducerile vor fi procurate prin intermediul opensubtitles.org.

De asemenea, update-ul rezolvă câteva bug-uri din versiunea anterioară. MX Player este disponibil atât gratuit în versiunea cu reclame, cât și în varianta ad-free ce costă în Google Play 6$. Puteți descărca MX Player de aici. Voi ce aplicație folosiți pentru vizionarea de conținut video?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×