Huse şi Carcase Samsung Galaxy S6 Review & Concurs: Huse Versus şi Samsung originale de la Mobiledirect.ro, transparente şi rezistente la şocuri (Video)

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 8.422 ori
<b>Huse şi Carcase Samsung Galaxy S6 Review & Concurs: Huse Versus şi Samsung originale de la Mobiledirect.ro, transparente şi rezistente la şocuri (Video)</b>&Icirc;n ceea ce se anunţă a fi cea mai amplă recenzie de huse de la Mobilissimo.ro, puteţi vedea mai jos o trecere &icirc;n revistă a nu mai puţin de 9 accesorii pentru faimosul Samsung Galaxy S6. Aceste huse şi carcase sunt primite &icirc;n teste...

În ceea ce se anunţă a fi cea mai amplă recenzie de huse de la Mobilissimo.ro, puteţi vedea mai jos o trecere în revistă a nu mai puţin de 9 accesorii pentru faimosul Samsung Galaxy S6. Aceste huse şi carcase sunt primite în teste de la Mobiledirect.ro şi sunt foarte arătoase. Ele pot fi câştigate la un concurs Mobilissimo.ro, ale cărui reguli le aflaţi mai jos.

Avem aici 5 huse marca Verus şi 4 produse de Samsung, majoritatea rezistente la zgârieturi şi şocuri. Vă reamintim că în urmă cu puţină vreme am realizat şi un test pentru două huse speciale pentru Galaxy S6 Edge, tot de la Mobiledirect.ro. Hai să vedem ce ne aduc aceste accesorii:

1) Husă Samsung Galaxy S6 Verus Crayon Diary Book Type Maro

Husa Samsung Galaxy S6 Verus Crayon Diary Book Type Maro

Acest model de husa costă 89 de lei şi e fabricat din piele ecologică moale de calitate. Husa are o construcţie durabilă şi are şi acele cusături care îi conferă eleganta în plus şi un look vintage. Aderenta este bună, iar Crayon Diary se clipseaza uşor pe terminal. Avem parte aici de decupaje pentru camera şi porturi, dar şi de un mic buzunar intern pentru bani şi cărţi de credit sau de vizită.

Accesoriul e puţin cam greu de înlăturat de pe terminal şi are că public ţintă omul tânăr de afaceri. Îi acordăm o notă de 9.3 din 10.

2) Carcasă Samsung Galaxy S6 Verus Crystal Mixx cu margini din gel moale transparent

Carcasa Samsung Galaxy S6 Verus Crystal Mixx cu margini din gel moale transparent

Acest model Verus transparent costă 47 de lei şi vine cu o garanţie pe 6 luni. Avem de-a face cu o carcasă subţire, cu protecţie la şocuri şi care ne permite să vedem terminalul în toată splendoarea sa, datorită transparenţei. Husa e fabricată dintr-un material lucios şi este foarte uşor de pus pe device. Avem protecţii pentru butoane incluse, care nu afectează feedbackul acestora, dar şi decupaje pentru porturi şi camera.

Produsul marca Verus este slim şi comod şi îl vedem că un accesoriu pentru persoanele care apreciază designul lui Galaxy S6 şi vor să îl vadă mereu, chiar şi cu husa pusă. Crystal Mixx e uşor de scos de pe handset şi primeşte nota 9.5 din 10.

3) Husă Samsung Galaxy S6 Verus Crucial Bumper Light Silver

Husa Samsung Galaxy S6 Verus Crucial Bumper Light Silver

Acest model Verus costă 79 de lei, vine cu garanţie pe 6 luni şi este fabricat din gel TPU (Termoplastic Poliuretan), un material flexibil de calitate superioară. Husa acoperă spatele şi colţurile flagshipului Samsung. Ea nu atrage praf sau scame şi oferă protecţie contra zgârieturilor, dar şi rezistenţa la şocuri. Avem parte şi de protecţie pentru butoanele de volum şi On/Off, dar butoanele trebuie apăsate mai tare, husa având marginile destul de groase.

Accesoriul e şi puţin cam greu de pus şi scos de pe device. În spate regăsim o textură ce aduce cu o amprentă, iar husa vine cu decupaje pentru porturi, margini gorase şi pare destinată utilizatorilor mai puţin îndemânatici. Îi acordăm nota 8 din 10.

4) Husă Samsung Galaxy S6 Verus Hard Drop Shine Gold

Husa Samsung Galaxy S6 Verus Hard Drop Shine Gold

Una dintre cele mai arătoase huse testate de noi, Verus Hard Drop costă 79 de lei şi vine cu garanţie pe jumătate de an. Avem aici la dispoziţie o protecţie deosebită contra şocurilor, iar accesoriul e compus din 2 porţiuni: cea interioară din silicon şi cea exterioară din plastic tare ABS. Cea interioară absoarde şocuri şi vibraţii, iar cea exterioară protejează de zgârieturi şi căzături.

Hard Drop oferă o aderentă bună, are o textură mată şi este uşor de ataşat şi scos. Ea are decupaje pentru porturi, butoanele rămân comode şi are o textură şi culoare plăcută. Îi acordăm nota 10 din 10 şi vedem că public tânăr aici adolescenţii şi skaterii.

5) Husă Samsung Galaxy S6 Verus Verge Dark Silver

Husa Samsung Galaxy S6 Verus Verge Dark Silver

Şi acest model este arătos, iar Verus Verge costă 79 de lei şi vine tot cu garanţie pe 6 luni. Husa oferă o protecţie deosebită la şocuri, iar partea sa interioară este fabricată din silicon şi apăra terminalul de şocuri şi vibraţii, în vreme ce partea exterioară e fabricată din plastic tare (ABS) şi protejează contra zgârieturilor şi căzăturilor.

Produsul este unul cu textură metalizata, aderenta bună şi plastic satinat pe spate. Husa e uşor de ataşat la terminal şi uşor de scos, dar protecţiile de butoane sunt cam plate, deci nu au feedback bun. Decupajele sunt la posturi şi îi acordăm lui Verus Verge nota de 9 din 10. Publicul ţinta e reprezentat de tânărul cosmopolit, între 20 şi 30 de ani.

6) Husă originală Samsung Galaxy S6 Clear Cover Neagră (2 bucăți)

Husă originală Samsung Galaxy S6 Clear Cover Neagră (2 bucăți)

În acest caz trecem la husele originale marca Samsung şi avem două de acelaşi tip. E vorba despre Clear Cover de culoare neagră, care costă 99 de lei şi vine cu aceeaşi garanţie pe jumătate de an. Produsul se ataşează foarte uşor la smartphone, este discret, subţire şi comod. Accesoriul e mai degrabă feminin şi vine şi cu două straturi protectoare din plastic la pachet.

Porţiunile laterale sunt complet decupate, iar porturile au parte şi ele de decupaje, ca şi camera. Nici nu veţi simţi că aveţi o husă pe terminal cu acest model slim şi transparent. El este elegant şi uşor de scos, iar nota primită este de 8.5 din 10. Publicul ţinta e feminin, de orice vârstă.

7) Husă Originală Samsung Galaxy S6 Protective Cover Neagră

Husă Originală Samsung Galaxy S6 Protective Cover Neagră

Husa Protective Cover pentru Samsung Galaxy S6 este fabricată din plastic şi costă 89 de lei. Garanţia este aceeaşi ca şi la modelele de mai sus, iar accesoriul aduce puţin cu Clear Cover, cu diferenţa că partea din spate nu e transparenta. Marginile sunt complet decupate, iar aderenta este bună. Textura din spate aduce cu pielea, iar produsul măsoară 11.45 mm în grosime şi cântăreşte 26.9 grame.

La interior avem o textură ce dă senzaţia de catifea, iar husa e uşor de ataşat pe telefon, dar greu de scos. Accesul la porturi, sloturi şi camera se face foarte uşor. Nota este de 9 din 10 pentru aceasta husă şi publicul ţinta este femeia matura.

8) Husă Originală Samsung Galaxy S6 S View Cover din Piele Ecologică Gold

Husă Originală Samsung Galaxy S6 S View Cover din Piele Ecologică Gold

Probabil cel mai complex accesoriu pentru Galaxy S6 analizat în această recenzie, S View Cover în versiunea pentru S6 costă 149 lei la Mobiledirect.ro. Husele S View datează de ceva ani şi au primit versiuni pentru fiecare model Galaxy S şi Galaxy Note. Acest nou model vine cu un decupaj în zona frontală, sub forma unei ferestre transparente prin care putem accesa unele funcţii ale telefonului.

Putetm vedea Quick Settings, notificări, apeluri ratate, putem să vedem contactele favorite şi chiar să realizăm o fotografie sau captura video. Şi playerul muzical va apărea în aceeaşi ferestruică. Accesoriul e de tip flip şi ecranul telefonului se activează automat când deschidem husa. S view Cover protejează contra zgârieturilor şi oferă protecţie şi pentru margini şi spate.

Grosimea sa este de 12.1 mm, iar greutatea de 50 de grame. Se clipseaza uşor şi se şi înlătura destul de uşor. Avem decupaje sus şi jos, în spate pentru camera şi avem parte de o aderentă bună. Culoarea nu e chiar preferata mea, acest "auriu poleiala" fiind menit cel mai probabil pentru o doamnă de peste 30 sau 40 de ani. Îi acordăm nota de 9.3 din 10.

Preferata mea e în mod clar Verus Hard Drop, iar acum hai să vedem cum puteţi câştiga una dintre aceste huse. Iată regulile concursului:

  1. Like la pagina de Facebook Mobiledirect.ro
  2. Vizitaţi site-ul Mobiledirect.ro
  3. Comentariu la articol de review huse pe site Mobilissimo.ro, cu răspuns la întrebarea "Preferaţi o husă transparentă sau una colorată?"
  4. Share public pe contul personal de Facebook la recenzia huselor

Cele 4 capturi sunt trimise pe mail la adresa "[email protected]", cu subiect "Huse Samsung Galaxy S6 Mobiledirect.ro", plus numele vostru real, număr de telefon şi adresa. Tragerea la sorţi prin random.org va avra loc duminică 14 iunie la ora 21. Multă baftă!

Puteți găsi aceste huse și carcase pe site-ul celor de la Mobiledirect.ro!

Prezentare huse şi carcase Samsung Galaxy S6

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×