Sony Ericsson anunta telefoanele Walkman W205 si W205a

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 3.053 ori
<b>Sony Ericsson anunta telefoanele Walkman W205 si W205a</b>Iata ca Sony Ericsson a anuntat noi telefoane Walkman, modelele W205 si W205a, compania afirmand ca aceste handseturi vor fi cele mai accesibile ca pret din intreaga serie Walkman. Terminalele sosesc cu radio FM, functia TrackID (permite recunoasterea...

Iata ca Sony Ericsson a anuntat noi telefoane Walkman, modelele W205 si W205a, compania afirmand ca aceste handseturi vor fi cele mai accesibile ca pret din intreaga serie Walkman.

Terminalele sosesc cu radio FM, functia TrackID (permite recunoasterea melodiilor prin apasarea unui buton), celebrul player Walkman, o camera de 1.3 megapixeli si suport pentru inregistrare video. De asemenea, W205 si W205a mai suporta Bluetooth (si headseturi wireless), o agenda telefonica multipla si carduri Memory Stick Micro de pana la 2 GB.

Sony Ericsson W205

Putem spune cu mana pe inima ca aceste modele sunt Walkman-uri low-end, dar ramane de vazut ce intelege Sony Ericsson prin "pret accesibil", de vreme ce pretul si data de lansare nu sunt cunoscute pentru aceste telefoane.

[Via: Boygeniusreport.com]

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×