NTT DoCoMo si Sharp prezinta un telefon cu proiector la MWC 2009

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.200 ori
<b>NTT DoCoMo si Sharp prezinta un telefon cu proiector la MWC 2009</b>Era de asteptat sa vedem si telefoane dotate cu proiector pico la MWC 2009, de vreme ce acestea reprezinta viitorul, iar printre companiile care au prezentat astfel de terminale se numara NTT DoCoMo, Samsung si Sharp. Din pacate, handseturile expuse erau...

Era de asteptat sa vedem si telefoane dotate cu proiector pico la MWC 2009, de vreme ce acestea reprezinta viitorul, iar printre companiile care au prezentat astfel de terminale se numara NTT DoCoMo, Samsung si Sharp.

Din pacate, handseturile expuse erau doar prototipuri, sau chiar imitatii de telefoane, ale caror specificatii nu erau mentionate pe panoul de prezentare. Totusi, proliferarea proiectoarelor pico este un semn ca terminalele mobile vor fi tot mai des utilizate pentru vizionarea programelor de televiziune mobila, conectarea la un home theater, editarea de documente si prezentari Powerpoint.

De mentionat este faptul ca pico proiectorul celor de la Texas Instruments nu pare a se fi schimbat de loc, fata de cel de acum un an. Observati cat de fantezist ni se prezinta telefoanele de mai sus, ele fiind in mod clar destinate pietei asiatice si sosind cu o pereche de difuzoare, care fac din vizionarea filmelor o experienta multimedia desavarsita.

Sursa: Engadgetmobile.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×