General Mobile DSTL1, un telefon Android superb

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.446 ori
<b>General Mobile DSTL1, un telefon Android superb</b>Dupa ce am fost surprinsi si nu prea de al doilea terminal Android produs de HTC, Magic, iata ca un alt handset ce ruleaza OS-ul creat de Google isi face aparitia la Mobile World Congress 2009: General Mobile DSTL1. Influenta celor de la HTC este simtita...

Dupa ce am fost surprinsi si nu prea de al doilea terminal Android produs de HTC, Magic, iata ca un alt handset ce ruleaza OS-ul creat de Google isi face aparitia la Mobile World Congress 2009: General Mobile DSTL1.

Influenta celor de la HTC este simtita in designul acestui terminal dual SIM, un high end cu display WQVGA si o camera de 5 megapixeli cu autofocus. Daca ar fi sa alegem un telefon, am spune ca Touch Diamond a influentat cel mai mult designul acestui terminal, iar revenind la specificatiile sale, handsetul vine cu o memorie interna de 4 GB, slot pentru carduri microSD si radio FM.

Faptul ca acest smartphone vine cu suport tri-band EDGE ii va dezamagi pe americani, dar banuim ca publicul de peste Ocean s-a obisnuit deja sa fie uitat, cand vine vorba de lansari de telefoane noi si performante, care au o oarecare legatura cu HTC.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×