i-mate prezinta smartphone-urile Windows Mobile 6.5 Legionnaire si Centurion

Autor:  | Publicat în:  i-mate 1.007 ori
<b>i-mate prezinta smartphone-urile Windows Mobile 6.5 Legionnaire si Centurion</b>i-mate a prezentat la Mobile World Congress 2009, pe langa cel mai rezistent smartphone Windows Mobile 6.1 (modelul 810-F) si 2 noi terminale Windows Mobile 6.5: Legionnaire si Centurion. i-mate Legionnaire este un handsetul full touchscreen care va sosi...

i-mate a prezentat la Mobile World Congress 2009, pe langa cel mai rezistent smartphone Windows Mobile 6.1 (modelul 810-F) si 2 noi terminale Windows Mobile 6.5: Legionnaire si Centurion.

i-mate Legionnaire este un handsetul full touchscreen care va sosi pe piata in cel de-al treilea trimestru al anului, perioada in care va fi lansat si un nou UMPC, numit i-mate Warrior. Se pare ca Legionnaire va putea fi integrat in Warrior, indeplinind rolul de touchpad al sau si operand cu ajutorul display-ului XVGA al UMPC-ului. Legionnaire va fi disponibil la pretul de 500 de dolari, in vreme ce Warrior va costa doar 199 de dolari.

i-mate Centurion

i-mate Centurion nu incorporeaza un display touch, dar este un terminal foarte mic (aproape cat o carte de credit) si dotat cu o tastatura full QWERTY. Centurion suporta conectivitate HSDPA, vine cu GPS, Bluetooth si o camera de 2 megapixeli, el urmand sa fie disponibil incepand cu cea de-a doua jumatate a anului, la pretul de 550 de dolari.

Sursa: Unwiredview.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×