Nu incerca asa ceva acasa - telefonul, ca accesoriu dureros

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 995 ori
<b>Nu incerca asa ceva acasa - telefonul, ca accesoriu dureros</b>Desi din imaginea urmatoare puteti intelege noua definitie a conceptului de handsfree, un anumit utilizator a trebuit sa sufere, torturandu-si urechea de dragul noilor tehnologii. Fara a pune la socoteala deformarea urechii, o astfel de initiativa are...

Desi din imaginea urmatoare puteti intelege noua definitie a conceptului de handsfree, un anumit utilizator a trebuit sa sufere, torturandu-si urechea de dragul noilor tehnologii.

Fara a pune la socoteala deformarea urechii, o astfel de initiativa are numeroase aspecte negative, deci nu recomandam metoda handsfree "naturala" nimanui. Personal, voi ramane in continuare fidel headseturilor Bluetooth, evitand metodele inedite si dureroase folosite de tanarul din imaginea de mai sus, pentru a iesi in evidenta. Oare care este grosimea maxima a unui telefon introdus in urechea tanarului indraznet?

Telefonul, ca accesoriu vestimentar este de ceva timp mai mult decat un concept, dar pana acum nu vazusem vreodata un terminal mobil "cercel". Avantajul acestui "headset natural"? Bateriile nu i se vor termina la fel de rapid, iar calitatea sunetului se va imbunatati. Asteptam cu mare interes sa vedem si un smartphone transformat intr-o podoaba, pentru a testa spiritul temerar al fanilor terminalelor mobile. Sa fie cele mai traznite idei din industria mobila atat de periculoase incat sa merite un episod special din showul Jackass?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×