Microsoft afirma ca un potential Zune Phone va fi lansat

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 715 ori
<b>Microsoft afirma ca un potential Zune Phone va fi lansat</b>Microsoft a afirmat ieri ca nu ar trebui sa ne mire faptul ca gigantul software va lansa un telefon mobil, care sa combine functiile unui music player cu cele ale unui iPhone. Zune Phone este inca un subiect al speculatiior din ultima vreme, de vreme ce...

Microsoft a afirmat ieri ca nu ar trebui sa ne mire faptul ca gigantul software va lansa un telefon mobil, care sa combine functiile unui music player cu cele ale unui iPhone.

Zune Phone este inca un subiect al speculatiior din ultima vreme, de vreme ce Microsoft a lansat oficial primul sau music player in urma cu doar un an. Terminalul va fi adresat tututor cerintelor consumatorilor, suportand functii multimedia avansate si capacitatea de a face poze. Pana la ora actuala, singura implicare a companiei lui Bill Gates in industria mobila a fost furnizarea de sisteme de operare Windows Mobile pentru terminale mobile. Iata ca Microsoft trece acum dincolo de software, fiind gata sa lanseze si hardware.

Zune Phone ramane un produs care tinteste publicul tanar, care lucreaza la birou zi de zi. Ne asteptam ca aceasta caracteristica sa dispara, deoarece consumatorii vor combina munca cu nevoile personale intr-un singur handset. Actiunile Microsoft au crescut cu 33%, atingand valoarea de 29.06 dolari datorita acestor stiri, in vreme ce actiunile celor de la RIM au cunoscut de asemenea un salt pozitiv , la 85.5 dolari, dupa zvonul conform caruia, acestia vor fi cumparati de Microsoft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×