ZTE Nubia Z9 se afișează în imagini live rulând sistemul de operare Windows 10

753 ori
<b>ZTE Nubia Z9 se afișează în imagini live rulând sistemul de operare Windows 10</b>După ce Xiaomi anunța faptul că &icirc;n următoarele luni o serie de utilizatori XiaomI Mi4 vor avea ocazia de a testa Windows 10 pe telefoanele lor, program pus la cale de către Microsoft, se pare că acesta nu va fi singurul smartphone de origine...

După ce Xiaomi anunța faptul că în următoarele luni o serie de utilizatori XiaomI Mi4 vor avea ocazia de a testa Windows 10 pe telefoanele lor, program pus la cale de către Microsoft, se pare că acesta nu va fi singurul smartphone de origine chineză implicat. Alături se va afla și ZTE Nubia Z9, terminal încă nelansat.

Cu toate că nu se precizează exact dacă ZTE Nubia Z9 va fi inclus în acest program de testare, sau dacă vom primi o ediție W10, informația sosită astăzi nu poate decât să ne bucure. Prin această metodă de oferire a posibilității de alegere a OS-ului unui smartphone, companiile nu fac decât să își mulțumească toți consumatorii.

ZTE Nubia Z9

Un smartphone ce anul trecut a sosit atât cu Android și Windows era HTC One M8, smartphone al cărui succesor ar putea beneficia de același tratament. Este totodată interesantă și acțiunea Microsoft de a intra pe piața chineză, locație în care la data de 30 octombrie 2014 cota de piața WP era de doar 0.4%.

ZTE Nubia Z9 se afișează în imagini live rulând sistemul de operare Windows 10

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×