ZTE Nubia Z7 apare Într-o serie de noi fotografii live; acesta aduce un design foarte atractiv

Autor:  | Publicat în:  ZTE 714 ori
<b>ZTE Nubia Z7 apare Într-o serie de noi fotografii live; acesta aduce un design foarte atractiv</b>După ce acum câteva zile, viitorul flagship al companiei ZTE, și anume modelul Nubia Z7 își făcea apariția într-o serie de imagini de la TEENA (Agenția chineză de certificare), iată că astăzi noi fotografii cu terminalul în cauză ajung pe...

După ce acum câteva zile, viitorul flagship al companiei ZTE, și anume modelul Nubia Z7 își făcea apariția într-o serie de imagini de la TEENA (Agenția chineză de certificare), iată că astăzi noi fotografii cu terminalul în cauză ajung pe web.

ZTE Nubia Z7 va aduce un display Full HD de 5.5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 sau 805, 2 GB de memorie RAM, 16 GB de stocare, o cameră principală de 8 megapixeli, o cameră secundară de 5 megapixeli și sloturi dual-sim.

ZTE Nubia Z7

Acest device măsoară 8.5 mm în grosime și va dispune și de conectivitate LTE 4G. Din punct de vedere al prețului, se așteaptă ca acest terminal odată ajuns pe piață să aibă un preț de aproximativ 560$.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×