Microsoft ar urma să lanseze o boxă inteligentă proprie care aduce asistentul vocal Cortana

943 ori
<b>Microsoft ar urma să lanseze o boxă inteligentă proprie care aduce asistentul vocal Cortana</b>La ora actuală pe piață este și o mare bătălie între asistenții virtuali, aceștia fiind într-o continuă creștere numerică. Dacă ar fi să îi înșirăm pe cei mai populari, atunci lista se prezintă astfel: Siri, Google Assistant, Amazon Alexa, Cortana și mai

Bătălia între asistenții virtuali de pe piață începe să prindă contur acum că în scenă a apărut și Samsung Bixby. Pe lângă acesta mai avem și alte programe software de acest tip precum Siri, Cortana, Amazon Alexa, dar și Google Assistant. Acest din urmă asistent vocal împreună cu Amazon Alexa au fost integrate la interiorul unor boxe inteligente numite Amazon Echo, respectiv Google Home.

Microsoft Cortana

Cam asta vrea să facă și Microsoft în cazul lui Cortana, lucru ce ne este dezvăluit de către o aplicație recent descoperită de către cei de la Windows Central. Aplicația poartă numele Cortana Device Setup și după cum puteți vedea, ne este prezentată o pagină de setup pentru device-ul Cortana. 

Tutorialul de față include și un buton 'Buy' pentru achiziția boxei echipate cu asistentul virtual Cortana, dar pentru moment link-ul ne duce pe home page-ul Microsoft. Ce reiese de aici este faptul că Microsoft va lansa o boxă proprie care să integreze asistentul său vocal. De asemenea, după cum am aflat mai acum ceva timp și Harman pregătește o boxă cu soluția Microsoft, deci ne putem aștepta la mai multe astfel de dispozitive Cortana pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×