Google și HTC vor colabora pentru dezvoltarea lui Nexus 8, produs promovat mai puțin agresiv

Autor:  | Publicat în:  Google 1.325 ori
<b>Google și HTC vor colabora pentru dezvoltarea lui Nexus 8, produs promovat mai puțin agresiv</b>După 2 tablete Nexus realizate de ASUS și una de Samsung, e rândul celor de la HTC să producă un terminal de acest gen, conform zvonurilor de la furnizorii de componente.&nbsp; &nbsp; Aparent schimbarea de partener și trecerea de la ASUS la HTC se...

După 2 tablete Nexus realizate de ASUS și una de Samsung, e rândul celor de la HTC să producă un terminal de acest gen, conform zvonurilor de la furnizorii de componente.

Aparent schimbarea de partener și trecerea de la ASUS la HTC se realizează pentru că Google vrea să încerce un design nou și hardware de alt tip. ASUS nu a fost foarte agresivă în privința preluării acestui proiect, lăsând loc și altor companii care vor să se implice. Se zvonește că aceasta ar fi ultima tableta sau chiar ultimul device Nexus, deoarece acest brand era menit doar să popularizeze Android, ceea ce s-a întâmplat deja. Astfel și promovarea lui Nexus 8 va fi mai puțin agresivă.

Fără comenzile Nexus, ASUS se va putea axa pe propriile sale tablete și mai ales pe telefoane, segment în care activează de puțin timp. Se vehiculează o lansare în trimestrul 3 a lui HTC Nexus 8, cu un ecran de 8 inch și această inițiativă ar însemna mult pentru HTC, care nu a mai produs o tabletă de ani buni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×