Numele unor viitoare terminale Nokia dezvăluite de către un tweet

1.061 ori
<b>Numele unor viitoare terminale Nokia dezvăluite de către un tweet</b>Evan Peters, omul din spatele contului de twitter @evleaks a distribuit recent un tweet ce conține o serie de nume pe care Nokia le-ar putea folosi la viitoarele terminale pe care le vor produce. Acest tweet conține nume de cod pentru device-urile...

Evan Peters, omul din spatele contului de twitter @evleaks a distribuit recent un tweet ce conține o serie de nume pe care Nokia le-ar putea folosi la viitoarele terminale pe care le vor produce. Acest tweet conține nume de cod pentru device-urile Nokia, unele dintre acestea având chiar și conexiuni de genul “Bond, James Bond” între ele.

Avem nume ca Goldfinger și Moneypenney, Normandy, Phantom sau Spinel. Considerând faptul că Spinel este un mineral format din magneziu și aluminiu, cu simbolul MgAl204, acesta ar putea fi numele pentru un device ce o să vină cu o carcasă din aluminiu. Celelalte nume lasă în continuare loc pentru interpretări.

Așa cum se pare, Windows Phone este în cea mai bună perioadă a sa în acest an, Nokia având lansat un terminal pentru fiecare categorie, fie că vorbim de smartphone-uri pentru iubitorii de fotografie sau de terminale entry-level, cum ar fi Nokia 520, lista continuând cu phablet-uri ca Nokia 1520, ce se poate duela din punct de vedere al specificațiilor cu orice terminal Android. Ultimele studii realizate arată faptul că WP a ajuns la o cotă de piață de 4% în US, studii realizate în trimestrul 3. Poate chiar unul dintre numele de mai sus va fi următorul vârf de gamă Nokia, rămâne de văzut ce suprize ne pregătesc finlandezii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×