NVIDIA anunta un MID de 99 dolari

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 1.073 ori
<b>NVIDIA anunta un MID de 99 dolari</b>In cadrul Mobile World Congress 2009, Nvidia a anuntat, pe langa implementarea chipului Tegra pe terminale Android si un nou MID (Mobile Internet Device), care va costa doar 99 de dolari. Pana acum, MID-urile nu au avut la fel de mult succes ca si...

In cadrul Mobile World Congress 2009, Nvidia a anuntat, pe langa implementarea chipului Tegra pe terminale Android si un nou MID (Mobile Internet Device), care va costa doar 99 de dolari.

Pana acum, MID-urile nu au avut la fel de mult succes ca si netbook-urile, poate pentru ca sunt prea mari pentru a fi PDA-uri sau smartphone-uri si prea mici pentru a fi laptopuri. NVIDIA Considera ca poate contribui decisiv la cresterea acestui segment de terminale, oferindu-i contributia sa la capitolul grafica si scazand consumul si pretul.

Bateria MID-ului bazat pe platforma NVIDIA va trece de la o durata de viata de ore la una de zile si asta in vreme ce Intel afirma ca platforma Moorestown va oferi aceleasi performante. Noile produse bazate pe chipul NVIDIA Tegra 600 Series vor rula la 650 sau 700 MHz si vor suporta decodare video 1080p sau 720p in timp real. MID-urile cu astfel de performante vor rula Windows CE si vor suporta conectivitate WiFi si 3G, de care se va ocupa Ericsson.

Pentru un pret atat de redus, banuim ca acest MID va fi un hit, desi va sosi probabil cu un abonament tip date, care va costa 40-60 de dolari pe luna.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×