Nvidia dată În judecată de către Samsung ca urmare a falsificării testelor benchmark pentru chip-ul Tegra K1

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.150 ori
<b>Nvidia dată În judecată de către Samsung ca urmare a falsificării testelor benchmark pentru chip-ul Tegra K1</b>Printre soluțiile de top existente pe piață atunci când vine vorba despre procesoare, avem printre altele și chip-ul Tegra K1 al celor de la Nvidia, această componentă fiind regăsită momentan doar pe o serie de tablete, un astfel de exemplu fiind...

Printre soluțiile de top existente pe piață atunci când vine vorba despre procesoare, avem printre altele și chip-ul Tegra K1 al celor de la Nvidia, această componentă fiind regăsită momentan doar pe o serie de tablete, un astfel de exemplu fiind și proaspătul Nexus 9, device lansat în parteneriat cu HTC de către Google.

Cu toate că Nvidia sugerează faptul că procesorul Tegra K1 este unul de top, se pare că lucrurile nu stau chiar așa, cel puțin din punct de vedere al companiei sud-coreene Samsung. Aceștia din urmă susțin că chip-ul ce se găsește pe Galaxy Note 4, și anume Exynos 5433 este mai puternic decât Tegra K1, Nvida fiind acuzată de falsificarea rezultatelor benchmark.

Din câte putem vedea, chip-ul celor de la Nvidia este aflat în top cu peste 1.500 de puncte față de Exynos 5433, cifră ce este contestată de Samsung. De asemenea, sud-coreenii îi dau în judecată și pentru folosirea fără licență a unui număr de 6 brevete. Rămâne de văzut ce decizie se va lua odată ce procesul va ajunge în instanță.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×