NVIDIA lansează tableta Shield de 8 inch cu procesor Tegra K1 și preț de 299 de dolari

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 1.037 ori
<b>NVIDIA lansează tableta Shield de 8 inch cu procesor Tegra K1 și preț de 299 de dolari</b>în cazul în care vă pregăteați să cumpărați un nou terminal de gaming bazat pe Android, acum aveți o nouă variantă. E vorba despre Nvidia Shield Tablet, o nouă tableta de gaming cu procesor Nvidia Tegra K1, anunțată oficial astăzi. &nbsp;...

în cazul în care vă pregăteați să cumpărați un nou terminal de gaming bazat pe Android, acum aveți o nouă variantă. E vorba despre Nvidia Shield Tablet, o nouă tableta de gaming cu procesor Nvidia Tegra K1, anunțată oficial astăzi.

Produsul costă 299 de dolari în varianta de 16 GB cu WiFi și 399 dolari pentru modelul cu LTE și 32 GB stocare. Shield Tablet va sosi în Europa pe 14 august și în SUA pe 29 iulie. Device-ul are la interior puternicul procesor Nvidia Tegra K1, cu care ne-am familiarizat în ultimele zile, testând tableta Xiaomi Mi Pad. Tableta Nvidia Shield va opera în tandem cu un controller wireless, care se poate cumpăra separat, la prețul de 59 de dolari.

NVIDIA lansează tableta Shield de 8 inch cu procesor Tegra K1 și preț de 299 de dolari

Shield Tablet va sosi cu suport nativ pentru streaming pe Twitch și specificațiile sale mai integrează și un display IPS LCD de 8 inch, cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, 2 GB RAM și un port micro HDMI. Acest device e capabil de output 4K prin acest din urmă port și suporta și streaming pentru jocuri de pe un PC cu placă GeForce GTX prin tehnologia Nvidia GameStream. Noul produs include și două camere de 5 megapixeli, una în față și una în spate, în vreme ce bateria sa asigură pe hârtie 10 ore de playback video HD și 2-4 ore de gaming, în funcție de cât de mare consumator de resurse e jocul.

Puteți conecta până la 4 controllere la Shield Tablet, care mai vine cu Nvidia DirectStylus 2 la pachet pentru cei care vor să facă desene și schițe.

Nvidia Shield Tablet

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×