Un nou brevet Apple scoate la iveală faptul că primul ceas inteligent al companiei se va numi iTime

612 ori
<b>Un nou brevet Apple scoate la iveală faptul că primul ceas inteligent al companiei se va numi iTime</b>Dacă până acum existau numeroase speculații cu privire la faptul că primul ceas inteligent Apple se va numi iWatch, iată că un brevet vine să infirme acest lucru. Potrivit proaspătului brevet, Apple își va denumi primul smartwatch iTime. &nbsp;...

Dacă până acum existau numeroase speculații cu privire la faptul că primul ceas inteligent Apple se va numi iWatch, iată că un brevet vine să infirme acest lucru. Potrivit proaspătului brevet, Apple își va denumi primul smartwatchiTime.

Aflăm că acest brevet se referă la un device electronic ce este purtat la mână, device denumit iTime. Din câte se pare, Apple iTime va încorpora numeroși senzori, cât și conectivitate Bluetooth, GPS, sau posibilitatea de a lega un iMac sau un MacBook cu orice alt dispozitiv ce rulează iOS.

Apple iTime

De asemenea, ecranul touch va fi folosit pentru afișarea notificărilor, controlul player-ului audio și a altor task-uri obișnuite. Totodată, se pare că iTime va include și control prin gesturi, ceea ce înseamnă că vom putea lansa o aplicație doar printr-o simplă mișcare a încheieturii. Rămâne de văzut când va decide să lanseze Apple un astfel de dispozitiv pe piață, știind faptul că în prezent se confruntă cu unele probleme ce ar putea duce la amânarea lansării phablet-ului iPhone.

Apple iTime

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×