Apple iPhone depaseste cota de piata globala de 1%

1.398 ori
<b>Apple iPhone depaseste cota de piata globala de 1%</b>Apple isi continua cresterea accelerata a cotei de piata, in segmentul de telefonie mobila, iPhone detinand acum 1% din cota de piata globala. Va ajunge vreodata Apple pe primul loc, detronandu-i pe cei de la Nokia? In vreme ce Motorola si Sony Ericsson...

Apple isi continua cresterea accelerata a cotei de piata, in segmentul de telefonie mobila, iPhone detinand acum 1% din cota de piata globala. Va ajunge vreodata Apple pe primul loc, detronandu-i pe cei de la Nokia?

In vreme ce Motorola si Sony Ericsson continua sa scada in topuri si chiar si Nokia a pierdut cateva procente din cota de piata, Apple prospera si atinge aceasta performanta, destul de previzibila, daca luam in calcul popularitatea lui iPhone. Conform unui studiu recent al celor de la ABI Research, iPhone-urile reprezinta 1.1% din toate telefoanele din lume, o crestere destul de importanta de la procentul de 0.3% din 2007.

Nokia conduce detasat la acest capitol, cu 38.6%, in vreme ce Samsung se afla pe locul 2, cu 16.2%, iar Motorola si LG se bat pentru ultimul loc pe podium, ambele cu 8.3%. Sa ne asteptam ca Apple sa depaseasca o cota de piata de 10% in urmatorii 10 ani?

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×