O abordare nouă de design de la Samsung: iată cum arată Samsung Galaxy A5!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.067 ori
<b>O abordare nouă de design de la Samsung: iată cum arată Samsung Galaxy A5!</b>După ce ieri aflăm unul sau două nume de cod pentru viitoare terminale Samsung, iată că azi descoperim și imagini pentru un nou venit tare interesant. Pe numele său Samsung Galaxy A5, sau SM-A500F, acest model a fost confirmat printr-o scăpare ce...

După ce ieri aflăm unul sau două nume de cod pentru viitoare terminale Samsung, iată că azi descoperim și imagini pentru un nou venit tare interesant. Pe numele său Samsung Galaxy A5, sau SM-A500F, acest model a fost confirmat printr-o scăpare ce include numeroase fotografii.

Cu această ocazie vedem și o nouă direcție de design pentru Samsung. Galaxy Alpha e considerat la ora actuală cel mai arătos model al sud coreenilor, dar acest nou venit are și el șansa să se remarce la capitolul design. Cu ceva vreme în urma aflam că Samsung pregătește Seria A de telefoane mobile, care vor aduce un look nou. Galaxy A5 are elemente în comun cu Alpha, dar nu pare la fel de premium.

O abordare nouă de design de la Samsung: iată cum arată Samsung Galaxy A5!

El va fi lansat ca un terminal midrange și deși precedente scăpări vorbeau despre un corp complet metalic, aparent această variantă a picat. Handsetul nu e fabricat din plastic sau metal, ci dintr-un material "care se va simți rece în mâna utilizatorului", ceea ce sună interesant. E posibil ca Sammy să folosească abordarea LG de pe G3, adică plastic plus elemente din metal integrate.

Samsung Galaxy A5

La capitolul hardware, Galaxy A5 vine cu un display Super AMOLED HD de 5 inch, o cameră de 13 megapixeli, procesor Snapdragon 400, o baterie de 2330 mAh și 16 GB stocare. Avem parte și de camera frontală de 5 MP și Androdi 4.4 cu noul TouchWiz de pe Note 4.

Samsung Galaxy A5

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×