iPhone 6 Plus trece și prin mâinile celor de la iFixit; acesta vine cu 1 GB memorie RAM și cu o baterie de 2.915 mAh (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.455 ori
<b>iPhone 6 Plus trece și prin mâinile celor de la iFixit; acesta vine cu 1 GB memorie RAM și cu o baterie de 2.915 mAh (Video)</b>în timp ce marea majoritate a producătorilor de pe piață oferă detalii complete despre noile device-uri lansate, există și companii ca Apple care decid să nu ofere unele informații care sunt destul de utile. Astfel, în cazul lui iPhone 6 Plus,...

în timp ce marea majoritate a producătorilor de pe piață oferă detalii complete despre noile device-uri lansate, există și companii ca Apple care decid să nu ofere unele informații care sunt destul de utile. Astfel, în cazul lui iPhone 6 Plus, nu se știa cu siguranță dacă acesta dispune de 1 sau 2 GB memorie RAM, detaliu care a fost dezvăluit de curând.

Odată cu procesul de dezasamblare, echipa iFixit a descoperit că chip-ul de memorie RAM prezent pe iPhone 6 Plus este un model ce aduce 1 GB memorie, cât și faptul că avem la dispoziție o baterie de 2.915 mAh. De asemenea, aceștia ne pun la dispoziție și o imagine cu senzorul foto de 8 megapixeli de pe iPhone 6 Plus ce aduce un sistem de stabilizare optică.

iPhone 6 Plus trece și prin mâinile celor de la iFixit; acesta vine cu 1 GB memorie RAM și cu o baterie de 2.915 mAh

Din punct de vedere al gradului de dificultate când vine vorba de înlocuirea unei anumite componente, iFixit a acordat o notă de 7 din 10 pentru iPhone 6 Plus, acesta oferind acces rapid la display și baterie. Cu toate acestea, phablet-ul este depunctat și pentru folosirea unor șuruburi speciale ce necesită o mare atenție din partea celor care doresc să își repare terminalul.

iPhone 6 Plus trece și prin mâinile celor de la iFixit; acesta vine cu 1 GB memorie RAM și cu o baterie de 2.915 mAh

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×