O aplicatie de realitate augmentata isi face aparitia pe Samsung Omnia II (Video)

2.399 ori
<b>O aplicatie de realitate augmentata isi face aparitia pe Samsung Omnia II (Video)</b>Cei de la HyongaSoft, cunoscuti pentru softurile muzicale pe care le produc, lucreaza acum la o aplicatie care imbunatateste busola digitala de pe Samsung Omnia II, prin intermediul unor functii de realitate augmentata. Ce a iesit vedeti in clipul de mai...

Cei de la HyongaSoft, cunoscuti pentru softurile muzicale pe care le produc, lucreaza acum la o aplicatie care imbunatateste busola digitala de pe Samsung Omnia II, prin intermediul unor functii de realitate augmentata. Ce a iesit vedeti in clipul de mai jos:

Pe numele sau "OMPASS World Cities", aplicatia poate afisa directionari tip GPS pe ecranul lui Omnia II, plus informatii in legatura cu diferite repere observate cu ajutorul camerei terminalului. Softul se bazeaza pe busola lui Samsung Omnia II, pe GPS si pe camera incorporata.

Versiunea "Pro" a aplicatiei va avea si o functie "city life", care va afisa programul cinematografelor, magazinele deschise, statiile de metrou si alte informatii utile de acest gen. Software-ul este deocamdatai n faza beta, astfel ca asteptati-va la imbunatatatiri in curand si la aparitia sa pe alte terminale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×