O carcasă misterioasă a unui terminal Motorola ajunge pe web; aceasta ar putea fi destinată lui Moto X+1

Autor:  | Publicat în:  Motorola 535 ori
<b>O carcasă misterioasă a unui terminal Motorola ajunge pe web; aceasta ar putea fi destinată lui Moto X+1</b>în cursul zilei de ieri, prin intermediul celor de la HellomotoHK o misterioasă carcasă spate pentru un viitor terminal Motorola și-a făcut apariția pe web, aceasta scoțând la iveală o textură de tip kevlar, cât și două orificii ce par a fi...

în cursul zilei de ieri, prin intermediul celor de la HellomotoHK o misterioasă carcasă spate pentru un viitor terminal Motorola și-a făcut apariția pe web, aceasta scoțând la iveală o textură de tip kevlar, cât și două orificii ce par a fi destinate pentru camera foto și pentru logo-ul Motorola.

Cu toate acestea, perforația de sub camera foto poate fi un pic neobișnuită, știind faptul că logo-urile se aplică în general prin printare. După cum bine știm, o astfel de carcasă cu două orificii pe partea din spate ce este prezentă pe un terminal actual, se regăsește la One (M8), device ce dispune de două camere foto.

Din punct de vedere al device-ului care se va afla în spatele acestei carcase spate ajunsă pe web, mare parte din media susține că este vorba despre Motorola Moto X+1, sau un model din gama Droid. Rămâne să vedem dacă în următoarele săptămâni vor mai exista astfel de scăpări cu acest misterios telefon.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×