O experienta hands-on cu telefonul modu

Autor:  | Publicat în:  Design projects 2.215 ori
<b>O experienta hands-on cu telefonul modu</b>Se pare ca telefonul customizabil modu este mai mult decat un concept phone, fiind parte a unei experiente hands-on a celor de la engadgetmobile. Producatorul lui modu a participat la Mobile World Congress, punand la dispozitie cel mai mic handset din...

Se pare ca telefonul customizabil modu este mai mult decat un concept phone, fiind parte a unei experiente hands-on a celor de la engadgetmobile.

Producatorul lui modu a participat la Mobile World Congress, punand la dispozitie cel mai mic handset din lume tuturor redactorilor care doresc sa-l testeze. Conform persoanelor care au avut ocazia sa se "joace" cu un astfel de terminal, 3 modele modu puse unul langa celelalt sunt aproximativ la fel de mari ca un Nokia N95. Posibilitatile sunt infinite pentru branding, de vreme ce accesoriile modu sunt usor de dezvoltat.

Fiecare astfel de "jacket" poate avea propria sa tema, iar continutul poate fi tradus atunci cand il atasati handsetului modu. Cei de la engadget au observat faptul ca sunt prezente zeci de idei de prototipuri, inclusiv ghiduri de calatorie, o versiune Pocket PC, un dock in stil iPod cu display pentru mesaje text si multe altele. Terminalul va fi disponibil pana la finalul anului, impreuna cu numeroasele sale accesorii pentru customizare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×