O femeie da in judecata Apple pentru ca a ieftinit iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 790 ori
<b>O femeie da in judecata Apple pentru ca a ieftinit iPhone</b>O newyorcheza a fost atat de deranjata de ieftinirea telefonului produs de Apple cu 200 de dolari, incat a dat in judecata compania, cerand 1 milion de dolari daune. Apple a micsorat pretul terminalului sau mobil pe 5 septembrie si a anuntat ca nu va mai...

O newyorcheza a fost atat de deranjata de ieftinirea telefonului produs de Apple cu 200 de dolari, incat a dat in judecata compania, cerand 1 milion de dolari daune.

Apple a micsorat pretul terminalului sau mobil pe 5 septembrie si a anuntat ca nu va mai vinde modelul de 4GB. Ca urmare, Dongmei Li, din Queens, New York a afirmat ca producatorul lui iPhone a violat legile discriminarii prin preturi, prin aceasta ieftinire. Sute de alti clienti s-au plans de aceasta decizie, avand in vedere ca nu se asteptau la o scadere atat de rapida a pretului terminalului, dupa ce platisera pretul intreg in iunie. Apple a oferit clientilor sai scuze oficiale si un credit de 100 de dolari pentru cei care cumparasera telefonul la pretul complet.

Evident acesta putea fi folosit doar pentru a achizitiona produse Apple. Femeia care a dat in judecata compania, cumparase un iPhone de 4GB la pretul de 499 de dolari, afirmand ca posesorii variantei de 8GB au beneficiat de mai multe avantaje decat cei care au optata pentru modelul de 4GB. Procesul ii include si pe cei de la AT&T, operatorul oficial in SUA pentru iPhone, acuzati ca ar fi instituit practici nedrepte prin ofertele lor. Reprezentantii oficiali Apple au refuzat sa comenteze in legatura cu acuzatiile aduse.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×